canlı destek

Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı 2024

Öğrencilerimizin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ulusal Staj Programı (USP) başlatılmıştır. 2024 Ulusal Staj Programı başvuruları 28.12.2023 tarihinde başlamıştır. Başvuru süreci; 10.03.2024 tarihinde sona erecektir. Kariyer kapısı başvurusunu tamamlamayan ve başvurmayan öğrenciler staja kesinlikle alınamamaktadır. Bu nedenle staj yapmak isteyen tüm öğrencilerin başvuru yapması ve başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Kariyer kapısı ulusal staj programı başvuru adımları, öğrenciler için sıkça sorulan sorular ve bilgilendirme notu için tıklayınız...

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ