canlı destek

ULUSAL STAJ PROGRAMI KAPSAMINDA STAJ YAPACAK OLAN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Ulusal Staj Programı kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılında staj yapacak olan 2. Sınıf, 4. Sınıf öğrencilerimizin (ve ulusal staj programı kapsamında, ilan ettiğimiz staj tarihlerinden farklı tarihlerde staj yapacak olan 3. Sınıf öğrencilerinin) bu duyuru ekindeki formu doldurarak 23 Haziran 2023 tarihine kadar egeziraatf@gmail.com adresi üzerinden tarafımıza göndermeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için 0 232 311 29 31, 0232 311 26 92 telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz. Sigorta işlemlerinin sağlıklı yürütülmesi için formdaki bilgilerin eksiksiz olması gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Not: Lütfen ekteki formu bilgisayar ortamında doldurunuz ve 23 Haziran 2023 tarihine kadar egeziraatf@gmail.com adresi üzerinden bize gönderiniz. Öğrencinin veya öğrencinin staj yapacağı kurum/firmanın staj başlangıç tarihinden 7 gün önce tarafımıza bildirmediği stajın sigorta işlemleri ile ilgili ortaya çıkabilecek olan sorunlardan kurumumuz sorumlu değildir.

Form İçin Tıklayınız...